Prinsenbal 2021

Steeds meer plaatsen en carnavalsvereningen om ons heen, kondigen aan carnaval 2021 niet te vieren i.v.m. het corona virus. De maatregelen van de overheid wijzigen nogal eens, de persconferenties volgen elkaar snel op en de boodschap is zelden positief op het moment.

Allemaal ondervinden we dagelijks hinder van de maatregelen.

Maar we handelen er wel naar, want het is onze gezamenlijke overtuiging dat ze nodig zijn om binnen afzienbare tijd weer met elkaar in het openbaar een glas te kunnen drinken en vrijer met elkaar om te kunnen gaan. 

Maar de verwachting is dat carnaval, zoals dat tot en met afgelopen editie werd gevierd, helaas niet kan binnen de huidige richtlijnen van het RIVM.

We hebben, als bestuur, ons tonpraten van 8 november 2020 en ons prinsenbal van 9 januari 2021 alvast geannuleerd.

Stichting Döllekesgat wil wel op een of andere manier activiteiten door laten gaan, thuis, in het dorp of online, alle opties houden ze open.

Op zondag 8 november vieren ze de 11e van de 11e en organiseren ze een online “show”, een carnavalseditie van “De Grote Oisterwijkse Show”, waar tevens de Stadsprins en de jeugdprins bekend wordt gemaakt van Dölleksgat. Dit alles is te zien via LOVO of Youtube.

In overleg met prins, adjudanten en bestuur is besloten dat bij De Zotte Mulders, Prins Motto onze prins voor het nieuwe seizoen blijft.

Verder hopen wij dat jullie allemaal gezond blijven in deze onzekere tijd, en dat we weer heel snel, met elkaar, gezamenlijk het glas kunnen heffen en de polonaise kunnen lopen!

Een 3x alaaf op gepaste afstand!

 

Namens Bestuur c.v. De Zotte Mulders

Anita Spierings (secretariaat)